L’Estartit és un dels millors centres turístics de la Costa Brava,
amb les illes Medes i la Mediterrània com a teló de fons d´un marc incomparable.

La situació geogràfica i el clima fan d´aquesta zona de la Costa Brava un lloc privilegiat i ideal per gaudir d´unes vacances agradables i confortables tot l´any.

Tant el patrimoni natural com el patrimoni històric i cultural estan a l’abast del visitant. L’oferta és àmplia i variada, des de passejades a peu, en bicicleta o a cavall, submarinisme, vela, golf, visites culturals comentades, fins a una multitud d’actes culturals com concerts, festivals, teatre i cinema. L’Estartit us proposa un turisme actiu, un turisme de qualitat.

Els diferents paisatges que conflueixen a l’Estartit fan de la població el punt de partida de constants descobriments mitjançant itineraris guiats o en solitari, en els quals es poden trobar centenars d’espècies d´aus, d’arbres i de plantes que permeten conèixer nous sons i colors; espais protegits, com els aiguamolls del Ter Vell i la Gola conforma també un espai d’una singular bellesa paisatgística; l’impressionant massís del Montgrí, presidit pel castell del segle XIII, desemboca al mar configurant la costa del Montgrí amb més de 10 km de penya-segats, petites cales i coves on només es pot arribar a peu o en barca; les masies fortificades que ens traslladen a una època on es vivia amb la por als atacs dels pirates.

A més de gaudir d’una extensa platja de sorra fina, des del port de l’Estartit es pot gaudir també de la riquesa del món marí gràcies a la sortida de nombroses embarcacions amb el fons de vidre que s’acosten fins a les Medes o ressegueixen la costa. A mesura que ens acostem a les illes Medes tenim la possibilitat també d’endinsar-nos en les seves aigües i observar la riquesa de centenars d’espècies de peixos, corall, algues i invertebrats, tot un món de colors al nostre abast.

Les Medes i la Mediterrània,
un paratge incomparable

L’Estartit us proposa un turisme actiu en un indret singular
gràcies a la seva privilegiada situació geogràfica i l’excepcional clima.

Un poble
lligat al mar

Un lloc idoni per passar unes vacances agradables
i confortables tot l’any

A més de gaudir d’una extensa platja de sorra fina, també es fan sortides en embarcacions amb el fons de vidre que s’acosten fins a les Medes, on podrem observar la riquesa de la fauna marina: centenars d’espècies de peixos, corall, algues i invertebrats.

Passejant pels carrers estrets o per l’animat carrer de Santa Anna, es pot intuir les pulsacions de la vida d’abans, les tradicions marineres, la vida de les tavernes i les processons de les festes assenyalades que avui en dia encara es conserven.

Descobreix la història

Visita autoguiada L’Estartit, terra de pescadors. Un passat mariner

Us agradaria fer un tomb diferent pels carrers de l’Estartit? Tot passejant pels carrers més antics del nucli us transportarem als seus orígens pescadors, coneixereu les primeres edificacions, com la gent vivia de la mar i com era abans de l’arribada del turisme. Us ensenyarem quins són els carrers del davant i del darrere, els cadenys, la perola, la casa Salietti o les cases dels americanus; elements en els quals potser mai us hi havíeu fixat. Descobrireu l’Estartit amb uns altres ulls.

Activitats

Consulta totes les activitats que pots realitzar

1
TOURIST INFORMATION 10-17h
Tourist information 10-17h
Hello! Can we help you?