Un poble lligat al mar

L’Estartit, es un dels millors centres turístics de la Costa Brava, amb les illes Medes i la Mediterrània com a teló de fons d’un marc incomparable.

Els diferents paisatges, la seva extensa platja i la important oferta turística, comercial i de lleure fan de l’Estartit un lloc idoni per passar unes vacances agradables i confortables tot l’any.

Passejant pels carrers estrets o per l’animat carrer de Santa Anna, es pot intuir les pulsacions de la vida d’abans, les tradicions marineres, la vida de les tavernes i les processons de les festes assenyalades que avui en dia encara es conserven.

 

Les illes Medes i la Mediterrània,
teló de fons d'un marc incomparable

La variada riquesa de paisatges que conformen el nostre territori

 permeten oferir-vos un ventall molt ampli d’activitats d’esport i lleure

Activitats d'esport i lleure

Consulta totes les activitats que pots realitzar

Descobreix la història

Visita autoguiada L’Estartit, terra de pescadors. Un passat mariner

Us agradaria fer un tomb diferent pels carrers de l’Estartit? Tot passejant pels carrers més antics del nucli us transportarem als seus orígens pescadors, coneixereu les primeres edificacions, com la gent vivia de la mar i com era abans de l’arribada del turisme. Us ensenyarem quins són els carrers del davant i del darrere, els cadenys, la perola, la casa Salietti o les cases dels americanus; elements en els quals potser mai us hi havíeu fixat. 

Descobrireu l’Estartit amb uns altres ulls.

1
TOURIST INFORMATION 10-17h
Tourist information 10-17h
Hello! Can we help you?