Palau Solterra – Fundació Vila Casas

Edifici del segle XV amb decoració renaixentista i noucentista

El Palau Solterra és des de l’any 2000 una de les seus de la Fundació Vila Casas, entitat que desenvolupa activitats diverses en els camps de l’art, la sanitat i la seva divulgació. En una primera etapa va concentrar bona part del fons de la col·lecció  permanent de pintura i l’any 2008 es va transformar en un espai dedicat monogràficament a la fotografia, la qual cosa el converteix en un equipament únic a les comarques gironines.

La fundació ha desenvolupat una visió que va més enllà dels convencionalismes  i s’ha centrat en els aspectes formals i els missatges comuns entre les diferents creacions, independentment de la seva procedència geogràfica o moment històric.

Un pont de diàleg on s’estableixen enllaços formals i conceptuals entre el visitant i la imatge. Múltiples recursos aplicats a la fotografia que creen nous llenguatges i que marquen una pauta d’evolució en la representació i la visió de la realitat de la mà d’artistes de projecció internacional com Miserachs, Ouka Lele, Frank Horvat o Toni Catany, entre molts altres.

RELACIONAT

1
TOURIST INFORMATION 10-17h
Tourist information : Monday-Friday: 10-17h
Saturday - Sunday - Holidays: 10-14h
Hello! Can we help you?