Submergeix-te al turisme actiu.
Torroella de Montgrí i l’Estartit

Si ens coneixes perquè tenim el patrimoni submarí més important del Mediterrani Occidental, espera’t a descobrir tot l’any l’espectacular entorn que hi ha també a la superfície.

El Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter ofereix la descoberta d’uns paisatges humanitzats únics, de gran bellesa i diversitat natural i cultural. Gaudiu de passejades tranquil·les a peu, rutes cicloturístiques i també en bicicleta de muntanya, aptes per a tots els públics, per assaborir amb temps la riquesa de paisatges:

Endinseu-vos al Montgrí, muntanya sorprenent, balcó de les illes Medes i extraordinari mirador de l’Empordà.

Descobriu la diversitat de formes de vida als fons marins de les illes.
Observeu el dinamisme de la plana, on el pas de les aus migratòries, els cultius de les zones agrícoles i el testimoni dels masos fortificats parlen de natura i de la petjada humana al llarg d’una història interessant i convulsa.

Els itineraris de descoberta del Parc es complementen amb una xarxa d’itineraris de gran recorregut que connecten amb altres espais naturals i centres d’interès patrimonial del territori. Els més coneguts són:

Sender GR-92
Ruta del Ter: www.rutadelter.cat
Xarxa de cicloturisme Pirinexus: www.pirinexus.cat

PASSEJA’T PEL PARC

A peu, en bicicleta, en BTT, a través de camins clarament senyalitzats i de diversa dificultat i durada. Descobreix també les rutes a cavall, una manera diferent de passejar pel territori.

APRÈN DEL PARC

Les visites guiades són una bona forma de descobrir aquest magnífic entorn, de la mà d’experts professionals (flauna, flora, patrimoni, etc.). També us acompanyaran a saborejar els millors productes de la terra.

LLISCA PEL MAR

La vela, el caiac, el windsurf, el kitesurf, son esports molt lligats al mar que et permeten navegar, desplaçar-te i fins i tot volar sobre l’aigua! També pots llogar una embarcació.

DESCOBREIX ELS PAISATGES MARINS

Tot contemplant el fons amb una passejada en vaixell de visió submarina, fent snorkeling o submarinisme. A través dels 11 centres d’immersió que t’ofereixen la possiblitat de descobrir les illes Medes i la costa del Montgrí, una de les millors reserves marines de la Mediterrània.

VOLS EMOCIONS FORTES?

Atreveix-te a provar el flyboard, a navegar amb una moto d’aigua o a volar amb un ultralleuger.

POSA'T EN FORMA

Per aquells que us agrada practicar esport i busqueu altres possibilitats de gaudir del vostre temps lliure: natació en mar obert, travessies nedant, trail running, triatló, tennis, golf..) en un marc incoparable i respirant natura per tots costats.

Activitats

Gaia-Guies

Sigueu el primer en respondre
1
TOURIST INFORMATION 10-17h
Tourist information 10-17h
Hello! Can we help you?