L’Auditori de Can Quintana de Torroella de Montgrí ha acollit la Jornada Tècnica ‘Espais Naturals i Desenvolupament Local’. Una jornada que ha servit per explicar quines oportunitats té l’Espai Natural Protegit del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i com es pot fer compatible la conservació del territori amb un desenvolupament econòmic que […]

Llegeix més

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha organitzat una Jornada tècnica per presentar els projectes estratègics dels municipis del Parc i la renovació del Pla d’Acció de la Carta Europea del Turisme Sostenible .

Llegeix més

Alumnat de sisè de primària de l’Escola Portitxol de l’Estartit ha visitat aquest divendres l’Oficina de Turisme de l’Estartit per conèixer de primera mà el fet turístic i la importància que té pel municipi.

Llegeix més

Torroella de Montgrí i l’Estartit van rebre per Setmana Santa 2.116 consultes a l’Oficina de Turisme de l’Estartit i el Punt d’Informació Turística de Torroella en unes xifres que creixen un 46% respecte les de l’any anterior i que certifiquen la recuperació de l’activitat turística que poc a poc es va acostant a nivells pre-pandèmia. […]

Llegeix més

Torroella de Montgrí i l’Estartit celebren des d’aquest diumenge fins al 15 de juny les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova posant en valor la qualitat de la gastronomia i el producte local.

Llegeix més

  Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis.

Llegeix més

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit ha participat en la segona Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà que s’ha celebrat aquest dimecres a Santa Cristina d’Aro amb la participació d’una trentena de persones dels sectors públics i privat implicats en la gestió turística.

Llegeix més

La Fira Empordà Cuina i Salut va omplir ahir Torroella de Montgrí de visitants en el retorn a la normalitat després de la pandèmia d’un esdeveniment que ha tingut una quinzena d’activitats entre les quals van destacar els showcookings de peix fresc i sèpia, la xerrada de l’ultrafondista Núria Picas i el mercat de productes […]

Llegeix més

El FIMAG recupera els espectacles al carrer amb una vuitantena de sessions de màgia en onze espais diferents el primer cap de setmana de juny.

Llegeix més

La Destinació Torroella-Estartit-Illes Medes ha participat a la Jornada sobre intel·ligència turística a destinacions i experiències regeneratives que s’ha celebrat aquest dijous a Rupit.

Llegeix més
1
TOURIST INFORMATION 10-18h
Tourist information : Monday-Friday 10-18h
Weekends and holidays: 10-14h
Hello! Can we help you?